Wie zijn wij?

DAVO is in 1977 opgericht, de officiële naam is dan ook DAVO’77. Vanaf het begin is onze thuishaven “de Elzenhof” in Dalem, daar trainen we en spelen we onze thuiswedstrijden.

We zijn een kleine vereniging waar volleybal en gezelligheid samengaan. Bij ons is iedereen welkom, of je nu wil beginnen met volleybal of dat je al jaren volleybalt maakt niet uit.

Tijdens de trainingen (donderdagavond) doen we technische oefeningen, tactische oefeningen en spelen we een partijtje tegen elkaar. De trainingen worden door een tweetal trainers verzorgd. Na de training is er de mogelijkheid gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

DAVO heeft ook een wedstrijdteam, die meespeelt in de RecVol competitie. We spelen met een mix-team op het hoogste niveau van deze competitie. Recreantenvolleybal wil niet zeggen dat er niet fanatiek wordt gespeeld, in tegendeel zelfs. Het wedstrijdteam heeft een eigen coach.

Kortom: DAVO’77 is een geweldige club mensen bij elkaar, waarbij de interesse in elkaar verder gaat dan het volleybal alleen.

Trainingen

Trainingstijden
Donderdag van 20.30 uur tot 22.00 uur. Het trainingsseizoen is van september tot en met juni. Indien je verhinderd bent de training bij te wonen dien je één van de trainers in te lichten.

Trainingslocatie
Zaal “De Elzenhof”
Irenelaan 40
3213 CR Dalem (Gorinchem)

Trainer
Richard van Boekel
Arend Ploeger

Competitie
RecVol gemengd hoofdklasse

Organisatie

Voorzitter
André Huijer

Secretaris
Janine de Jong

Penningmeester
Ellis van der Kolk

Trainers
Richard van Boekel
Arend Ploeger

Wedstrijdcoach
Femke Houwer

Wedstrijdsecretaris
André Huijer

Contributie

Lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een volledig seizoen. Het seizoen loopt van september tot en met augustus.

Kosten
Recreanten: €36,00 per kwartaal
Inschrijfgeld: €2,50 (eenmalig)

Contributie dient vooruit per kwartaal te worden betaald. Als u lid wordt van de vereniging, dan zult u tevens het verzoek ontvangen tot het automatisch incasseren van de contributie door de penningmeester. Ook kunt u, indien u gebruik maakt van internetbankieren, de contributie automatisch laten overmaken.

U wordt vriendelijk, doch dringend verzocht bij de betalingen duidelijk te omschrijven wat ze inhouden (bijvoorbeeld: contributie 3e kwartaal 2021)

Opzeggen
Het beëindigen van het lidmaatschap dient schriftelijk te worden ingediend bij de secretaris. Opzegging dient uiterlijk één maand voorafgaand aan het nieuwe seizoen plaats te vinden. U dient er derhalve rekening mee te houden dat u, uitzonderingen door bestuur te bepalen, bij opzegging het seizoen dient uit te betalen.

Secretariaat DAVO’77
t.a.v. Janine de Jong
Wilgenhof 3
4211 BZ Spijk